ASSESSMENT ACTEUR.

Assessment acteur voor selectie- en ontwikkelassessments

WAT DOE JE ALS ASSESSMENT ACTEUR

KWALITEITEN EFFICIENT IN KAART BRENGEN

Uw kandidaten een eerlijke kans geven om zich te laten zien. En een zo compleet mogelijk beeld verkrijgen van hun competenties. Daar kan ik u als assessment acteur bij helpen. Met zorgvuldige spelkeuzes, een scherpe analyse en inzichtelijke feedback.

Hierbij komt het van pas dat ik een wetenschappelijke achtergrond heb. Ik behoud mijn helikopterview en check tijdens mijn spel of ik alle competenties grondig heb getoetst. Na afloop kan ik mijn gevoelsreflecties objectief en beknopt verwoorden.

U kunt mij als ‘native speaker’ inzetten in Engelstalige assessments. Ook kan ik een team van meerdere acteurs voor u samenstellen. Voor meer informatie en tarieven kunt u hier contact opnemen. Heeft u gezocht op trainingsacteur? Klik dan hier.

TOEGEVOEGDE WAARDE ALS ASSESSMENT ACTEUR

Dankzij een master in communicatiewetenschap (cum laude) en een minor bedrijfskunde beschik ik over een gedegen theoretische basis. Ik kan een situatie snel analyseren en mijn feedback betreffende het assessment objectief en zorgvuldig verwoorden. Modellen, theorieën en processen kan ik snel eigen maken en toepassen in de praktijk.
Doordat ik vijf jaar als consultant heb gewerkt, begrijp ik de zakelijke markt. Ik voel de sfeer en het taalgebruik aan. Zo kan ik probleemloos aansluiten bij de belevingswereld van de deelnemer en het assessment zo realistisch mogelijk maken.
Ik ben geschoold actrice en gebruik mijn techniek om een rol snel en scherp neer te zetten. Daarbij houd ik altijd uw doel voor ogen. Mijn spel heeft een dienende functie en is afgestemd op de capaciteiten die we in het assessment willen toetsen.
Ik ben als actrice opgeleid in New York en heb daar jarenlang aan mijn accent gewerkt. Hierdoor kan ik probleemloos schakelen van het Nederlands naar het Engels. U kunt kiezen uit een Brits of Amerikaans accent. Ik heb ervaring met Engelstalige trainingen, films, presentaties, e-learning en voice-over opdrachten en kan indien gewenst zelf mijn teksten vertalen. 

AANBEVELING

Barbara Klaaysen weet als geen ander de juiste toon te vinden.
Het mooie aan het spel vind ik persoonlijk de manier hoe Barbara bij elke deelnemer weet aan te sluiten, het geboden tegenspel is hierdoor voor elke deelnemer authentiek. Daarnaast weet Barbara op de juiste momenten helder en compact haar feedback te verwoorden.
Allard Klok. Trainer, Trainingproducties

Meer weten? Bel 0641752160 of mail barbara@corporateactress.nl

OPDRACHTGEVERS

Back to Top