MAATWERK.

Voor een creatieve vertaling van uw commerciële doelstellingen

CORPORATE ACTRESS: TOEGEPAST THEATER

BEDRIJFSTHEATER EN PRESENTATIETRAININGEN

Uw team op een creatieve manier bezig laten zijn met branding en storytelling? Uw beurspresentatie tot leven brengen? Of theatraal verbeelden hoe het leven van uw consument eruit ziet?  Of  ‘gewoon’ leren hoe krachtig te presenteren? Het is allemaal mogelijk.

Mijn achtergrond als actrice combineer ik graag met mijn ervaring als marketing consultant. Zo ontdekken we samen hoe we uw boodschap tot leven kunnen brengen. Een fotoroman workshop om de interne waarden te verbeelden? Uw medewerkers in het zonnetje met een complimenten douche? Ideeën genoeg. Ik kom met een uitgewerkt concept en lever de juiste mensen.

CASE: PRESENTATIETRAINING

“Zonder dat het ongemakkelijk, zweverig of “kwetsbaar” wordt grijpt Barbara Klaaysen je bij je essentie en helpt je om deze naar buiten te brengen. Voor een groep van 10 man in 2 uur een persoonlijke-essentie-ontwikkel-plan gemaakt waar ze de rest van hun leven de vruchten van kunnen plukken. We zijn naarstig opzoek naar het volgende excuus om weer met Barbara te mogen leren.”
Casper Stubbe, Remind Learn & Grow

CASE: STORYTELLING WORKSHOP

“In korte tijd wist Barbara Klaaysen voor ons een inspirerend en hilarisch programma in elkaar te zetten.  Onder leiding van passende experts vanuit het netwerk van Barbara werden alle Heinz-medewerkers omgetoverd in echte toneelspelers. We wisten niet dat we het in ons hadden en kijken er nu nog steeds met veel lol op terug!”

Ronald Laan, H.J. Heinz

Meer weten? Bel 0641752160 of mail barbara@corporateactress.nl

OPDRACHTGEVERS

Back to Top